466 12000 post@helsetelektro.no

Hvis du fortsatt bruker lysstoffrør, «sparepærer» eller de små halogenstiftene i hjemmet eller på arbeidsplassen, bør du oppgradere til de mer moderne LED-baserte alternativene. Et nytt EU direktiv gjør produksjon og import av mange typer lysstoffrør og pærer ulovlig i 2023.   

bilde av tak med lysstoffrør

Gå for LED!

LED-basert belysning har blitt stadig mer populært de siste årene på grunn av sin energieffektivitet, lange levetid og kvalitetslys.

Men det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne når du ønsker å bytte til LED-belysning. Det er her Helset Elektro kommer inn. Vårt team av erfarne elektrikere og belysningsdesignere kan hjelpe deg å oppgradere ditt eksisterende belysningssystem til den nyeste teknologien.

En løsning tilpasset for deg

Vi vil starte med en vurdering av ditt nåværende belysningssystem og identifisere områder der LED-belysning kan gi deg de største fordelene. Deretter vil vi designe en tilpasset løsning som tar hensyn til dine spesifikke behov og ønsker. Vårt team vil installere dine nye LED-lys og sørge for at de fungerer optimalt. Du vil umiddelbart merke forskjellen i kvaliteten på lyset.

led belysning kontor

Spar penger og Miljø

Du vil også se forskjellen i energibesparelsene på strømregningen din. Med LED-belysning kan du forvente å se en reduksjon i energikostnadene dine på opptil 80%!

Ikke bare vil du kunne spare penger på strømregningen din, men du vil også redusere miljøavtrykket ditt. LED-belysning har en mye lavere karbonavtrykk enn tradisjonelle lyskilder, og det er en av de enkleste måtene å redusere energiforbruket ditt på.

Så hvis du ønsker å oppgradere din belysning, kontakt Helset Elektro i dag. Vi vil hjelpe deg med å finne de beste løsningene.

466 12000
post@helsetelektro.no