Elektriker

Alt fra stort til smått

Elektriker og elektro installasjon

Den elektriske verden har aldri vært mer spennende. Elektriker og elektro installasjon kan tilføre smarthus-teknologi, solcellepaneler og led-belysning som før bare fantes i sci-fi romaner. Om du er privatperson eller jobber i bedrift eller boligsameie, ta kontakt med oss for å høre mer om løsningene som nå er mulig.

Kontakt oss i dag!

For Private
For Bedrifter
For Boligsameier

En elektriker gjør hjemmet ditt trygt

La oss hjelpe med å realisere ønsker og planer du har for hjemmet ditt. Mange liker å fikse ting selv, men når det kommer til elektrisitet, er det viktig å ha en fagmann med på laget. Helset Elektros dyktige elektrikere sørger for at alt arbeid blir gjort trygt og etter gjeldene reglement, så du kan slappe av og vite at hjemmet ditt er i gode hender. Vær trygg på at vi jobber hardt for å gi deg kvalitetsarbeid og god service, uten at det koster for mye. Vi tror på å gi deg løsninger som er snille mot lommeboka, og som varer lenge.

Kvalitet til riktig pris

Når du velger Helset Elektro, får du mer enn bare en elektriker; du får en partner som bryr seg om hjemmet ditt. Vi tilpasser jobben etter dine behov og ønsker, enten det er en liten fiks eller en stor installasjon. Helset Elektro er dedikert til å levere arbeid av topp kvalitet, og vi er alltid klare til å hjelpe deg med å gjøre hjemmet ditt tryggere, mer praktisk og energieffektivt. Ring oss gjerne for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg.

En profesjonell partner

Profesjonell ekspertise er avgjørende når det gjelder elektriker og elektro installasjon. Våre kvalifiserte elektrikere sikrer at alle prosjekter utføres med den høyeste grad av sikkerhet og i samsvar med alle gjeldene forskrifter.

Dette er ikke bare essensielt for å beskytte deres elektriske anlegg og deres ansatte, men også for å opprettholde driftskontinuitet og effektivitet. Vi tilbyr kostnadseffektive løsninger som ikke kompromitterer kvalitet, og forstår viktigheten av å levere tjenester som gir både økonomisk og driftsmessig forutsigbarhet for våre bedriftskunder.

Skreddersydde løsninger

Ved å velge Helset Elektro får deres bedrift en partner som er dedikert til å forstå og møte deres spesifikke krav. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som er designet for å passe deres behov, enten det er for mindre vedlikeholdsoppgaver eller større installasjonsprosjekter.

Helset Elektro er forpliktet til å levere arbeid av høyeste kvalitet og profesjonalitet, og står klare til å gjøre deres virksomhet mer sikker, effektiv og bærekraftig.

Ta kontakt for å diskutere hvordan vi kan tilføre deres bedrift pålitelige og effektive elektro installasjoner. 

Forutsigbart og effektivt 

Forvaltningen av elektriske systemer i boligsameier krever en spesiell tilnærming. Våre kvalifiserte elektrikere er spesialister på å håndtere de varierte elektriske behovene som finnes i boligsameier, fra individuelle leiligheter til fellesområder. Det vektlegges å sikre at alle elektriske installasjoner og vedlikeholdsarbeider utføres med tanke på sikkerhet og effektivitet, noe som er viktig for å opprettholde et trygt og behagelig bo-miljø for alle beboere.

Trygt og oppdatert

I Helset Elektro forstår vi at boligsameier står overfor utfordringer når det gjelder å balansere kvalitet, kostnadseffektivitet og minimal forstyrrelse for beboerne. Derfor tilbyr vi løsninger som er laget for å minimere ulemper, samtidig som vi opprettholder en høy standard på våre tjenester. Enten det er snakk om nødvendige oppgraderinger, rutinemessig vedlikehold eller akutte reparasjoner, er våre elektrikere forpliktet til å levere presise og pålitelige tjenester. Vi er her for å sikre at boligsameiets elektriske anlegg ikke bare er sikkert og oppdatert, men også tilpasset fremtidens behov. Ta kontakt med oss for å utforske hvordan vi kan bidra til å forbedre og vedlikeholde de elektriske systemene i deres boligsameie.

Belysning

Enten det er for hjemmet eller din bedrift, tilbyr vi moderne og riktig belysning. Overgangen fra halogen eller gamle lyssystemer til LED kan forvandle følelsen du har i dine rom, spare energi og redusere kostnader. Våre elektrikere sørger for en elektro installasjon med minimal forstyrrelse. Vi kan belysning!

Brytere og Stikkontakter

I mange hjem og bedrifter er det et økende behov for optimalt plasserte stikkontakter og brytere. Hos Helset Elektro tilbyr vi profesjonell installasjon av disse, skreddersydd for å møte dine behov for sikkerhet og funksjonalitet, samtidig som vi legger vekt på estetisk design.

Varme

Vi forstår viktigheten av effektiv og pålitelig oppvarming i hjemmet. Vi tilbyr installasjon av varmekabler, moderne ovner og gulvvarme, designet for å passe perfekt til dine behov. Vi sikrer at du får en optimal og kostnadseffektiv oppvarmingsløsning, som garanterer komfort og varme i ditt hjem gjennom alle årstider.

Alt av Elektroinstallasjoner

Uansett omfanget av ditt prosjekt, har vi kompetansen til å håndtere alle typer elektroinstallasjoner. Vi  jobber effektivt for å sikre at ditt prosjekt fullføres til avtalt tid og pris.

Sikringsskap

Sikkerheten til ditt elektriske system er avgjørende. Vi tilbyr installasjon av nye sikringsskap som oppfyller alle sikkerhetsstandarder, og sikrer at ditt hjem eller bedrift er trygt og godt beskyttet mot elektriske risikoer. Overspenningsvern er viktigere enn noensinne i vår digitale verden.

Lokal Ekspertise

Basert i Bærum, kjenner vi lokalområdet godt og betjener kunder i Høvik, Rud, Kolsås, Sandvika, Bekkestua, Fornebu, Strand, Stabekk Billingstad, Asker, Drammen, og Oslo Vest.

Utvalgte leverandører

Helset Elektro leverer de fleste tjenester når det gjelder elektriker og elektro installasjon. Våre elektriker kan hjelpe med alt fra stort til smått, for privatpersoner og boligsameier til bedrifter og entreprenører.

Vår visjon er å levere til avtalt tid og avtalt pris, med et service og kvalitetsnivå som gjør at du, som kunde, kommer tilbake.

Helset Elektro holder til på Rud, og betjener de fleste områdene i Asker, Bærum og Oslo. 

Kontakt oss i dag!