Multirom

Installasjon av lyd og bilde
Lydanlegg, tv og hjemmekino

Multirom - installasjon

Multirom er kombinasjonen av lyd og bilde, som gir deg «det lille ekstra» i huset ditt. Dette er en populær tjeneste vi leverer, hvor vi installerer multirom-systemer med lydanlegg, TV, audio komponenter med skjulte ledninger.

Hva er Multirom?

Multiromsystemer gir deg muligheten til å nyte musikk eller lydinnhold i flere rom samtidig, uten å måtte flytte rundt på høyttalere eller kabler. Ved å installere dette systemet kan du enkelt styre musikkavspillingen fra en sentral enhet og justere lyden i hvert rom etter dine preferanser.

Høy kvalitet

Lydanlegg og audio komponenter av høy kvalitet sikrer at du får den beste lydopplevelsen mulig. Vi jobber med anerkjente leverandører, som Audiocenteret, for å sikre at du får en løsning som passer perfekt til dine behov og budsjett.

Vi forstår også viktigheten av estetikk og funksjonalitet når det gjelder elektriske installasjoner. Derfor installerer vi skjulte ledninger for å minimere synlige ledninger og kabler og gi et mer rent og ryddig utseende i rommet.

Vi kan installasjon av lyd!

Våre elektrikere har lang erfaring og ekspertise innen installasjon av multiromsystemer med lydanlegg og audio komponenter og skjulte ledninger. Vi vil jobbe tett med deg for å forstå dine behov og ønsker og skreddersy en løsning som passer perfekt til ditt hjem eller bedrift.

Kontakt oss i dag for å lære mer om våre multiromsystemer og andre tjenester vi tilbyr. Vi ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg med å få det beste ut av ditt lyd- og musikksystem!

Utvalgte leverandører