Vi søker dyktige elektrikere

Med stolthet for faget

Bli en del av Helset Elektro: En fremtidsrettet arbeidsplass med store muligheter

Er du en elektriker som brenner for faget og ønsker å være i forkant med teknologisk utvikling? Da kan Helset Elektro være stedet for deg! Vi tilbyr ikke bare et trygt og godt arbeidsmiljø, men også en arbeidsplass med lang fartstid og fleksible arbeidsvilkår.

 

En verden av muligheter venter

Hos oss vil du jobbe med et bredt spekter av prosjekter, fra service og rehabilitering til nybygg. Du får sjansen til å jobbe med spennende og innovative løsninger som smarthus-teknologi, elbillading og solcelleanlegg. Vår forsøker alltid å være nyskapende og fremtidsrettet.

 

Ytterligere fordeler ved å jobbe hos oss:

  • Gode personalforsikringer og pensjonsordninger: Vi bryr oss om våre ansattes fremtid og sikkerhet.
  • Mulighet for å disponere servicebil: For å sikre at du kan nå dine arbeidssteder effektivt og komfortabelt.
  • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling: Vi verdsetter vekst og tilbyr derfor våre ansatte muligheter for å videreutvikle seg gjennom ulike kurs og sertifiseringer.
  • Et støttende og faglig sterkt miljø: Bli en del av et team med gode kollegaer som deler høy faglig kompetanse, og som støtter hverandre i å nå felles mål.
  • Eierskap til prosjekter: Du vil følge prosjektene fra start til slutt, få eierskap til kunder og prosjekter, og ha direkte kontakt med kunder, entreprenører og leverandører.
  • Mulighet for å arbeide både selvstendig og i team: Hos Helset Elektro vil du finne en balanse mellom selvstendig arbeid og teamarbeid, som begge vil utfordre og utvikle deg i din arbeidshverdag.

 

Vi søker etter:

Selvstendige og pliktoppfyllende personer som er fremoverlent og serviceinnstilt. Du bør ha gode samarbeidsevner, høy faglig stolthet og være en person å stole på.

Er du klar for å ta steget videre? Ta kontakt med oss og finn ut mer om hva det vil innebære å bli en del av Helset Elektro.

 

Vi søker også lærlinger!

Er du en lærling som er ivrig etter å lære og vokse innen elektrofaget? Hos Helset Elektro får du muligheten til å utvikle dine ferdigheter under veiledning av våre erfarne elektrikere. Bli en del av vårt team og start din karriere med solid støtte og verdifull praktisk erfaring. Vi ser frem til å hjelpe deg på veien til å bli en dyktig fagperson.