Oppgradering

Hold kostnader nede og det elektriske trygt

Oppgradering og vedlikehold av elektriske anlegg

Oppgradering og vedlikehold av elektriske anlegg er viktigere enn noen gang. Med alt nytt som tilføres må  anlegg oppgraderes for å holde kostnader nede og det elektriske trygt. Oppgrader fra halogen til ledlys og oppgrader til ovner med tidsstyrte termostater.

utbedringer av det elektriske anlegget

Forbedring av det elektriske anlegget

Med tiden kan elektriske anlegg bli utdaterte og mindre effektive. Våre tjenester inkluderer en fullstendig evaluering og oppgradering av ditt eksisterende anlegg. Vi fokuserer på å forbedre effektiviteten, redusere energiforbruket, og øke sikkerheten, alt mens vi holder oss innenfor ditt budsjett.

utbedring av tilsynsrapporter

Utbedring av Tilsynsrapporter

Vi utbedrer eventuelle feil og mangler du har fått påpekt i en tilsynsrapport. Vi forstår viktigheten av å opprettholde sikkerheten i ditt elektriske anlegg, og vil sørge for at alle anbefalte forbedringer blir gjennomført effektivt og i henhold til gjeldende forskrifter.

Oppgradere Sikringsskap

Et oppdatert sikringsskap er avgjørende for sikkerheten i ditt hjem eller bedrift. Vi tilbyr moderne løsninger som ikke bare øker sikkerheten, men også forbedrer systemets effektivitet. Vi oppgraderer deres sikringsskap, og sørger for at ditt anlegg møter dagens krav og behov.

El-Kontroll

Regelmessig el-kontroll er viktig for å opprettholde et sikkert og effektivt elektrisk system. Våre sertifiserte elektrikere utfører grundige inspeksjoner for å sikre at ditt anlegg fungerer optimalt og i henhold til alle sikkerhetsstandarder.

Hos Helset Elektro er vi dedikerte til å tilby de beste løsningene for ditt hjem eller din bedrift. Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov for oppgraderinger, og la oss hjelpe deg med å ta skrittet mot en tryggere og mer effektiv fremtid.