Personvernerklæring

Personvernerklæring for Helset Elektro

Innledning

Hos Helset Elektro er vi opptatt av å beskytte ditt personvern. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger på vår nettside, helsetelektro.no.

Informasjonskapsler og Analyseverktøy

Vi bruker Google Site Kit for å samle inn data om trafikken på vår nettside. Dette verktøyet bruker informasjonskapsler (cookies) for å samle inn informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet vårt. Informasjonen vi samler inn inkluderer, men er ikke begrenset til, antall besøkende, hvilke sider som besøkes, og hvor lenge besøkende oppholder seg på sidene våre. Dataene som samles inn er anonymisert og kan ikke spores tilbake til individuelle brukere.

Sosiale Medier

Vår nettside inneholder lenker til vår Facebook-, Instagram- og LinkedIn-side. Hvis du velger å klikke på disse lenkene, vil du bli sendt videre til de respektive plattformene. Vær oppmerksom på at disse plattformene har sine egne personvernerklæringer, og at vi ikke har kontroll over eller ansvar for hvordan de håndterer personopplysninger.

Kontaktskjema

På vår nettside har vi et kontaktskjema som kan benyttes for å komme i kontakt med oss. Informasjonen du sender inn via kontaktskjemaet blir sendt til vår e-postadresse og brukes kun for å besvare din henvendelse. Vi lagrer ikke denne informasjonen lenger enn nødvendig for å håndtere din forespørsel.

Hvordan Vi Bruker Informasjonen

Informasjonen som samles inn via Google Site Kit brukes utelukkende for å forbedre nettstedets funksjonalitet og brukeropplevelse. Vi bruker dataene til å analysere trafikkmønstre og identifisere områder for forbedring. Informasjon fra kontaktskjemaet brukes kun for å besvare dine henvendelser.

Dine Rettigheter

Som bruker har du rett til å be om innsyn i de personopplysningene vi har om deg. Du kan også be om at vi retter eller sletter personopplysninger som er feil eller ufullstendige. For spørsmål angående våre personvernpraksiser, vennligst kontakt oss via våre kontaktinformasjon på nettsiden.

Endringer i Personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Eventuelle endringer vil bli publisert på denne siden. Vi oppfordrer deg til å regelmessig gjennomgå personvernerklæringen for å holde deg informert om hvordan vi beskytter dine personopplysninger.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår personvernerklæring, vennligst kontakt oss via kontaktskjemaet eller andre kontaktmetoder som er tilgjengelige på vår nettside.